Yritys

Hallix Finland Oy:n yritystoiminta alkoi lokakuussa 2019, jolloin neljä kaverusta ryhtyi valmistamaan halleja Kokkolassa. Ensimmäinen hallitoimitus lähti jo kuuden viikon kuluttua kohti Kuusamoa. Menestyksekkään ensimmäisen toimintavuoden aikana 12 Hallix-hallia nousi ympäri Suomea tuottaen samalla 30 000 m2 katettua pinta-alaa. Isoin yksittäinen halli valmistui Oulun Ruskoon ja oli kooltaan peräti 64 x 99 metriä.

Visionamme ei ole täyttää koko maapalloa halleillamme, vaan tarjota markkinoille laadullisesti paras, mutta silti hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto. Hallien turvallisuus ja pitkä käyttöikä ovat meille sydämen asia. Siksi teräsrungot ja PVC-katteet valmistetaankin Kokkolassa suomalaisena laatutyönä markkinoiden parhaista materiaaleista. Lisäksi kolmas osapuoli tarkistaa aina suunnitelmamme ja laskelmamme.

Keväällä 2021 saimme pääomistajaksi ranskalaisen Lauralu:n, joka on toiminut PVC-hallien parissa jo yli 20 vuoden ajan. Fuusio antoi samalla Hallixille leveämmät hartiat niin tuotannon laajentamiseen Suomessa kuin vientitoiminnan aloittamiseenkin.

Better Than Best.