HALLIX – BETTER THAN BEST

Hallix Finland Oy:n yritystoiminta alkoi lokakuussa 2019, jolloin neljä kaverusta ryhtyi valmistamaan halleja Kokkolassa.

Ensimmäinen hallitoimitus lähti jo kuuden viikon kuluttua kohti Kuusamoa. Menestyksekkään ensimmäisen toimintavuoden aikana 12 Hallix-hallia nousi ympäri Suomea tuottaen samalla 30 000 m2 katettua pinta-alaa. Isoin yksittäinen halli valmistui Oulun Ruskoon ja oli kooltaan peräti 64 x 99 metriä.

Visionamme ei ole täyttää koko maapalloa halleillamme, vaan tarjota markkinoille laadullisesti paras, mutta silti hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto. Hallien turvallisuus ja pitkä käyttöikä ovat meille sydämen asia. Siksi teräsrungot ja PVC-katteet valmistetaankin Kokkolassa suomalaisena laatutyönä markkinoiden parhaista materiaaleista. Lisäksi kolmas osapuoli tarkistaa aina suunnitelmamme ja laskelmamme.

Keväällä 2021 saimme pääomistajaksi ranskalaisen Lauralu:n, joka on toiminut PVC-hallien parissa jo yli 20 vuoden ajan. Fuusio antoi samalla Hallixille leveämmät hartiat niin tuotannon laajentamiseen Suomessa kuin vientitoiminnan aloittamiseenkin.

Meillä työskentelee pitkän linjan ammattilaisia, joilla on hallirakentamisesta vuosikymmenien kokemus. Tekemällämme kehitystyöllä on saatu aikaan uuden tyyppisiä tuotteita, jotka laadullisesti niin kestoiältään kuin ulkonäöltään kilpailevat täysin perinteisten teräshallien rinnalla säilyen silti kustannuksiltaan todella houkuttelevalla tasolla.