KATSO TUOREIMMAT UUTISET FACEBOOKISTA

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Vahvasti mitoitettu teräsrunkoinen HALLIX®-halli on todella laadukas ja kustannustehokas ratkaisu kaikkiin kylmiin tilatarpeisiin.

Huolellinen kotimainen työ suunnittelusta asennukseen sekä markkinan parhaat materiaalit takaavat hallille vuosikymmenien huolettoman käyttöiän ja kovan jälleenmyyntiarvon.

PVC katteinen halli on loistava valinta lämmitettyjen tilojen tarpeisiin.

Vahva ja 100% tiivis PVC-kate suojaa rakennusta sääolosuhteilta ja asiakkaan energiatehokkuustoiveiden mukaan toteutettu eristys optimoi lämmityskustannukset.

Eristetty PVC halli on akustisesti loistava vaihtoehto tiloihin joissa kaikuominaisuudet ja meluhaitat ovat huomionarvoisia.

HALLIX Hybrid® hallit ovat teräsrungon ja PVC-katteen sekä Sandwich-elementtirakentamisen uusi yhdistelmä.

Rakennustyypissä hyödynnetään nykyaikaisten rakentamisvaihtoehtojen parhaita puolia, joilla saadaan aikaan kustannustehokkaasti ja monipuolisesti eri vaatimukset täyttäviä rakennuksia.

HALLIX Hybrid® hallit suunnitellaan ja toteutetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan palvelemaan käyttötarkoitustaan mahdollisimman hyvin.

Visionamme ei ole täyttää koko maapalloa halleillamme, vaan tarjota markkinoille laadullisesti paras, mutta silti hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto.

Hallien turvallisuus ja pitkä käyttöikä ovat meille sydämen asia. Siksi teräsrungot ja PVC-katteet valmistetaankin Kokkolassa suomalaisena laatutyönä markkinoiden parhaista materiaaleista. Lisäksi kolmas osapuoli tarkistaa aina suunnitelmamme ja laskelmamme.