ERISTETYT LÄMPIMÄT PVC-HALLIT

PVC-katteinen halli on loistava valinta lämmitettyjen tilojen tarpeisiin.

Vahva ja 100% tiivis PVC-kate suojaa rakennusta sääolosuhteilta ja asiakkaan energiatehokkuustoiveiden mukaan toteutettu eristys optimoi lämmityskustannukset.

Tyypillisin kivivilla eristys seinissä on 250mm ja sisäpintamateriaalina PVC-sisäkate. Pinta on tasainen, sileä ja siisti eikä lommoudu / vaurioidu helposti. Eristetty PVC halli on akustisesti loistava vaihtoehto tiloihin joissa kaikuominaisuudet ja meluhaitat ovat huomionarvoisia.

Hallit ovat siirrettäviä ja myytävissä eteenpäin mahdollisesti tilatarpeiden muuttuessa.

Teräsrakenteinen, PVC-katteinen Hallix-halli on laadukas ja kustannustehokas ratkaisu monipuolisiin käyttötarkoituksiin:
  • Urheilu: Jääkiekko, tennis, jalkapallo, salibandy, maneesit, koiraurheilu, yms.
  • Varastointi: Kappaletavara, bulkki, terminaali/välivarastointi, noutopihat, kalusto, yms.
  • Toimitilat: Metsäteollisuus, metallirakenteet, maatalous, myymälät, logistiikka, yms.
  • Jätteenkäsittely- ja kierrätys: Kierrätys, siirtokuormaus, kompostointi, kuivatus, yms.
Hallix-halli räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Pieneläintuhkaamosta aina tislaamoon saakka!

Vahvasti mitoitettu teräsrunkoinen HALLIX®-halli on todella laadukas ja kustannustehokas ratkaisu kaikkiin kylmiin tilatarpeisiin.

Huolellinen kotimainen työ suunnittelusta asennukseen sekä markkinan parhaat materiaalit takaavat hallille vuosikymmenien huolettoman käyttöiän ja kovan jälleenmyyntiarvon.

PVC katteinen halli on loistava valinta lämmitettyjen tilojen tarpeisiin.

Vahva ja 100% tiivis PVC-kate suojaa rakennusta sääolosuhteilta ja asiakkaan energiatehokkuustoiveiden mukaan toteutettu eristys optimoi lämmityskustannukset.

Eristetty PVC halli on akustisesti loistava vaihtoehto tiloihin joissa kaikuominaisuudet ja meluhaitat ovat huomionarvoisia.

HALLIX Hybrid® hallit ovat teräsrungon ja PVC-katteen sekä Sandwich-elementtirakentamisen uusi yhdistelmä.

Rakennustyypissä hyödynnetään nykyaikaisten rakentamisvaihtoehtojen parhaita puolia, joilla saadaan aikaan kustannustehokkaasti ja monipuolisesti eri vaatimukset täyttäviä rakennuksia.

HALLIX Hybrid® hallit suunnitellaan ja toteutetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan palvelemaan käyttötarkoitustaan mahdollisimman hyvin.

Visionamme ei ole täyttää koko maapalloa halleillamme, vaan tarjota markkinoille laadullisesti paras, mutta silti hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto.

Hallien turvallisuus ja pitkä käyttöikä ovat meille sydämen asia. Siksi teräsrungot ja PVC-katteet valmistetaankin Kokkolassa suomalaisena laatutyönä markkinoiden parhaista materiaaleista. Lisäksi kolmas osapuoli tarkistaa aina suunnitelmamme ja laskelmamme.